(iOS) KingGodCastle çox qızıl aldadır
Feb 19, 2022 22:37:41 GMT -6
Post by dultresmijahrlu on Feb 19, 2022 22:37:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox qızıl aldadır ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Bu oyun əladır, oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir, hər məzmun qızıldır. Bununla belə, yeni yamaq onu dondurur və oynatılmaz edir, lütfən, onu düzəldin və mən ulduzları dəyişdirəcəyəm.
Qazanmaq üçün ödəyin, lakin asılılıq yaradır
Bu oyun əyləncəlidir, gəzinti animasiyası bir az kədərlidir, 3 ulduz verməyimin səbəbi çağırış mexaniki həqiqətən həqiqətən çox pisdir, eyni şeyi təkrar-təkrar verməkdə davam edir və yenə çox uzun müddətdir ki, bu, həqiqətən zəhlətökəndir və onu daha da çətinləşdirən və zəhlətökən bir personajı rədd etdikdə sizə daha az gümüş verdiyini deməyək, personajı əldə etmək də çox çətindir, hər dəfə çəkdiyim zaman həmişə mənə artıq məndə olanlar.
Bu əla oyundur, tərtibatçılar heyrətamizdir və mən cəmiyyətlə əlaqə saxlamaq üçün ixtilaflara qoşulmağı çox tövsiyə edirəm, yeganə problem odur ki, icma indiki vəziyyətdə kifayət qədər böyük deyil:(
Nadir hallarda oynamağın əleyhinə deyilsinizsə, yaxşı oyun. Serverə texniki xidmətin miqdarı absurddur.
Oyunun gacha qiymətləri dəhşətlidir...
Əla birləşmə-döyüş oyunu.yaxşı rəylərə layiqdir.İki əsas məsələ,həm də.oyun demək olar ki, daim serverə qulluq edir və arxa planda çalışan BİR tək proqram olsa belə, o, hətta layiqli cihazları tez-tez sıradan çıxarır.bu sadəcə mesajlarınız olsa belə .və oynadığınız zaman kimsə sizə zəng vurarsa, o zaman fuhgeddaboutit. bu problemlər aradan qaldırıldıqdan sonra əla olacaq
Bu, yaxşı icra edilən parlaq oyundur. Reklamlar isteğe bağlıdır və minimaldır
Sadə avtomatik keçid tipli oyun. İqtisadiyyat qorxuncdur, əgər murdar zəngin deyilsən. F2P xoşagəlməz. Gacha üçün "unikal" bir xarakter var, lakin dərəcələr o qədər aşağıdır ki, birini çəkmək üçün ən şanslı insan olmalısınız. Sonda, əyləncəli oyun, lakin pis iqtisadiyyat və gacha. Mən bunu tövsiyə etməzdim. Onu da sildim.
Avtomatlaşdırılmış və RNG-dən asılıdır ki, təcrübə haqqında demək olar ki, heç bir şey həqiqətən taktiki deyil. Siz bölmənin hücumlarına, bacarıqlarına, hərəkətlərinə, hədəflərinə və ya hədəf prioritetinə nəzarət etmirsiniz, hansı bölmələri təsadüfi çəkdiyinizə çox az mənalı təsir göstərirsiniz. Xüsusilə çətin olmasa da, yuxarıda qeyd olunanlara baxmayaraq, siz heç vaxt müşahidə etmək qədər "oynamadığınız" üçün sürətlə yorucu olur.
Gacha mahiyyətcə pisdir, lakin digər gacha oyunları ilə müqayisədə bu o qədər də pis deyil. Daşlara qənaət edin və siz birbaşa mağazadan bölmələr ala bilərsiniz; lakin, onlar gündəlik sıfırlama zamanı mağazada təsadüfi olaraq görünür, buna görə də bir az vaxt tələb oluna bilər. Bir vahidə sahib olduqdan sonra bir daha onlar üçün qiymətli daşlara ehtiyac duymayacaqsınız və bunun əvəzinə, sadəcə olaraq, onları maksimum dərəcədə artırmaq üçün ümumi valyuta sərf edə bilərsiniz ki, bu, çox F2P dostu olsun.
Yeni yeniləməni quraşdırdım, lakin yükləmə ekranı hələ də yeniləmə quraşdırmalı olduğumu və işə salınmayacağını söyləyir. Zəhmət olmazsa məsləhət verin
Bu, əyləncəli oyundur, maraqlıdır, ancaq üç nəfərdən çox istifadə etməyə icazə versəydi, pis olmazdı, başqa bir maraqlı fikir, getdiyiniz zaman onları səviyyəyə qaldırmaqdır, sadəcə onları bir araya gətirmək deyil, gözəl kiçik bir oyun kimi böyük potensiala malikdir. macəra oyunu
Əyləncəli, uyğun gələn, çox təkrarlanan
Əyləncəli birləşmə oyunu amma mən ona 3 ulduz verməliyəm, çünki son xəritədən sonra çox donur. Səbəbini bilmirəm, amma bir raund tamamlayıram və son dalğadan sonra o, sadəcə olaraq donur və mən proqramı bağlayıb yenidən açmalıyam. Bu düzəldilsə, 4 ulduza yüksələcək
Super əyləncəli, strats ilə yaxşı olmaq sizə öz çəkinizi səviyyədən yuxarı vurmağa imkan verə bilər. Məsləhət: 4 və ya 4-ün qatları olmadıqda vərəqlərinizi və ya açarlarınızı yığmayın (gündəlik/həftəlik pulsuzları narahat olmadan toplaya bilərsiniz).
Bu, mənim sevimli mobil oyunumdur, lakin oyun bitdikdə oyun ilişib qalır və bu çox bezdiricidir
Bu oyunun potensialı var və mən indiyə qədər oyunu bəyənirəm və mən bu kimi retro oyunların içindəyəm. Amma lütfən, fəsli bitirdikdən sonra yükləmənin dayandığı və məni oyunu yenidən qurmağa məcbur etdiyi səhvi düzəldin. Redaktə: Bu oyunda hələlik 3 ulduz vermək istəyirdim.
50/50 əvvəlcə olduqca yaxşı və əyləncəlidir, bir neçə hallardan sonra çətinlik yüksəlir və ya komandanızı gücləndirmək üçün pul xərcləməyə və ya sonsuz üyütməyə vadar edir, mən artıq 2 həftədir ki, wraith mərhələsini keçməyə çalışıram və Oynadığım ilk 3 gündə oraya çatdım, ona görə də komandamı və döyüşdə sizə bonuslar verən qurbangahları sınamaq və səviyyəni yüksəltmək üçün qızıl və qızılı üyütməkdən başqa heç nə etmirəm.
KingGodCastle სტრატეგია gii
Yaxşı bir oyun kimi görünür, lakin hər mərhələnin sonunda donur / çökür
Shopping Mall Girl: Style Game Jocuri obișnuite rds
Həqiqətən əyləncəli oyun, lakin yeni personajlar üçün düşmə nisbətləri olduqca aşağıdır. Birini əldə etmək üçün 5 dollardan çox xərcləməsəniz, simvol verməyən oyuna 5 ulduz verə bilmərəm
Möhtəşəm oyun 2 aydan çox oynanılır, çoxlu şərhlər qəhrəmanları əldə etməyin çətin olduğunu, lakin brilyantlarınızı qəhrəmanlardan başqa heç bir şeyə xərcləməyin, onların kifayət qədər tez-tez gəldiyi gündəlik mağazada. Daha 9 qəhrəmanım var və hamısı var.
heyrətamiz oyun. lakin çox çox çox çox zəif proqramdır. oyunun əsas dizaynı heyrətamizdir. proqramın ƏSAS QÜSÜLƏRİ var 1. enerji sərfiyyatı . Bunu 30 dəqiqə oynamaq, 4 saat sağ qalma vəziyyətini oynamaq qədər batareya istehlak edir. və batareyanız 60 C HOT-a qədər atəş etdi 2. Oyun bir neçə matçdan sonra yeni yamaq olduğunu söyləyir (ONDA YOXDUR). Məni heç birini tapmamaq üçün oyun mağazasına baxmağa məcbur edir. yalnız relog lazımdır çıxır. 3. oyun hər bir neçə matçdan bir BRRRRT gedir. məni zorla yaxınlaşdırmağa məcbur edir.
KingGodCastle સ્ટ્રેટેજી skqv
həm oyun, həm də animasiya yaxşıdır, lakin oynamaq üçün çox gecikmə var
KingGodCastle Strategia ghkc
Möhtəşəm oyun! Qəzaya düşənə və yenidən açılmayana qədər həqiqətən həzz alırdım. Onu silindi və yalnız yükləmə ekranında fon musiqisi səsləndirir və heç vaxt yüklənmir. Bir neçə dəfə silməyə və telefonu sıfırlamağa çalışdım, amma yəqin ki, daha oynaya bilmirəm 😕
Proqram işləmir. Onu endirdiniz və ya serverə texniki xidmətin davam etdiyini və ya ən son versiyanı endirmək üçün məlumat alın. Əslində oyunu oynaya bilmədim. YENİLƏNİB!!: Nəhayət oyunu oynaya bildim. Və ona daha bir şans verdiyim üçün şadam. Bu əyləncəli oyun və əsl problemdir. Bir ödəniş divarı olduğunu hiss edin, əks halda bu, saatlarla və saatlarla üyüdülür. Hesabımı 3 ulduza qədər yeniləyəcəyəm
Bunun 5 ulduz olmamasının səbəbi oyunun məni tez-tez oyundan çıxarmasıdır. Həqiqətən bezdirici olur. Mən bu oyunu sevirəm və onu fasiləsiz oynamaq istəyirəm, lakin tez-tez ekran qara olacaq və mən heç bir izahat olmadan əsas ekrana qayıdacağam. İnkişaf etdiricilər, lütfən, bu problemi həll edin ki, mən oyuna layiq olduğu 5 ulduzu verə bilim
Google bu 1 ulduz üçün heç vaxt dəyişməyən hər dəfə daxil ola bilmədi
Oyun əyləncəli və asılılıq yaradır. Məni yalnız düşmə dərəcələri narahat edir. Etdiyim bütün çağırışlardan bir dənə də olsun yeni birlik almamışam. Və mən missiyalardan/araşdırmalardan əldə edilən resursun artırılmasını təklif edərdim
Daha sürətli oynamaq üçün bir az pul xərclədikdən sonra oyunum deyir ki, itirmədiyim müddətdə hər döyüşdən sonra qoşuluram. Mən pulumu geri istəyirəm.
Oyun əladır. Yeni bir qəhrəmanı çəkməyin nə qədər qeyri-mümkün olması yalnız narahatlıqdır.
Davamlı qəzalar və nasazlıqlar olmasaydı, beş ulduz olardı (( arenada xal itirməyə davam edirəm həmçinin, piksel qrafikası üçün bu oyun telefonumu çox qızdırır, bunu düzəldə bilərsiniz, zəhmət olmasa təşəkkür edirəm Sən!!
Əyləncəli strategiya oyunu, unikal simvollarla yüksək təkrar dəyər. Əzmək və mütləq f2p bacaran, mən bilmirəm niyə daha böyük qərb fanat bazası yoxdur. İPUCU: gündəlik mağazada yeni qəhrəmanlar almaq üçün erkən qiymətli daşlara qənaət edin, hər gün iki dəfə şans üçün reklamlarla yeniləyin. Bir ay ərzində əngəl olmadan 21/25 qazandı
Oyun əyləncəlidir, aktiv və passiv oyun, strateji seçim və RNG təsadüfiliyi arasında gözəl qarışığı ilə, lakin irəliləyiş mexanikası ÇOX məhdudlaşdırıcıdır. Simvolları səviyyəyə qaldırmaq, yenilərini qazanmaq, XP almaq və qurbangahları təkmilləşdirmək üçün sizə qızıl lazımdır. Lakin missiyalardan təhvil verilən qızıl bütün bunların dəyərinə görə tez üstələyir. Personajlarımın çoxunu lvl7-yə çatdırmaq üçün kifayət qədər XP-m var, lakin onlardan 2-ni lvl 5-ə çatdırmağa güclə gücüm çatır. Mən də 12 dəfə vərəqləri sınamışam, lakin yeni chr yoxdur.
Bu oyun zəhmli, həqiqətən gülməli oyundur ki, indi çox oyun yoxdur. Bununla bağlı yeganə narahatlığım odur ki, səviyyənin sonunda oyunun serverlərə qoşulduğunu söyləyir və mən oyunu yenidən açana qədər belə qalır.
Müxtəlif səhvlərin cari davam edən problemlərinə baxmayaraq, düşünürəm ki, oyun hələ də 5 ulduz reytinqinə layiqdir. Düşündüm ki, oyun başqa bir avtomatik döyüşçü kimidir, lakin o, bundan daha çoxunu təklif edir. Sizin bir çox çətin kampaniya məzmununuz var, bir gildiyada boss basqını, reytinqli PvP rejimləri və oynamaq hələ də olduqca əyləncəli olan bəzi spin-off rejimləriniz var, bir yana, oyunun komanda qurma hissəsinin nə qədər möhkəm olmasına baxmayaraq, hələ də cazibədarlığına malikdir. yaxşı avtomat döyüşçü.
Əla oyun amma... Çox mənasız zəhlətökən xüsusiyyətlər. Nə üçün məğlub olduqdan sonra geri sayma taymeri var? Daşlar ilə davam almaq məni qorxutmaq üçün? Hekayə rejimində "davam" taymerinin olması üçün heç bir səbəb yoxdur. Sənin bütün işin məni qorxutmağa çalışır ki, qiymətli daşlar qazanmaq və ya reklamlara baxmaq üçün çox pul xərcləyib. İyrənc dərəcədə manipulyasiya etdiyinə görə 2 ulduz.
Bu oyunu oynadığım əksər oyunlardan daha çox sevirəm. Daha yaxşı oyunçu bələdçisi lazımdır. Bir sual, personajların gizli statistikası varmı? Deyəsən, bəzi personajlar daha az DMG alır
Bu əla oyundur. Düzünü desəm, bu məni ona aludə etdi və hər gün oynayırdım. Bununla belə, yeganə problem vahidi və ya qurbangahı təkmilləşdirəndə o, sadəcə olaraq ilişib qalıb və hər dəfə bunu edəndə oyuna yenidən daxil olmalıyam. Yeniləmə: yeniləmədən sonra daha çox problem yarandı, belə ki, nə vaxt bitirdimsə və ya bir mərhələyə qalib gəlsəm, sadəcə olaraq xəta baş verdi və səhvi keçmək üçün geri çəkilməli oldum. Həm də qəza və ya xəta baş verdikdə "həmişə yeniləyin" problemini həll edin.
8-dən sonra səviyyənin irəliləməsi inanılmaz dərəcədə yavaş görünür. Bununla belə, əgər siz Döyüş simlərini və fftactics advance və buna bənzər sənət üslublarını sevirsinizsə, bunu çox tövsiyə edirəm! Yeni vahidlər daim əlavə olunur!
bu oyunu bəyənirəm və onu saatlarla oynayıram ki, yeni qəhrəmanlar əldə edim, amma sonra başa düşdüm ki, şanslar həqiqətən aşağıdır və yeni qəhrəman əldə etməyin yeganə yolu dükandan 119-125 brilyant almaqdır məncə
Son bir neçə ay ərzində bu oyunu oynayanda çox yaxşı vaxt keçirdim və ümid edirəm ki, tezliklə daha çox məzmun görəcəyəm!
Oyun yaxşı və əyləncəlidir... Amma oyunun performansı ağırdır (batareyanın çoxunu götürün).. Sadə bir oyunla maraqlanıram, lakin o qədər çox batareya götürdü və telefonumu çox tez qızdırdı... Dev üçün zəhmət olmasa oyun performansını daha yüngül və hamar edin.. (Digər ağır döyüş oyunu ilə müqayisədə bu oyun olduqca ağır performans, oyun özü isə olduqca sadə bir oyun tərzidir) "Yoxsa çox səhv???
Əyləncəli oyun, hər zaman yeni personajlar və bir çox yeniləmə əldə etmək çox çətindir. Bir neçə yeni oyunçu alsaydım, yaxşı olardı.
Oyun sadə şahmat-esque qədərdir. Gacha aspekti mağazada təsadüfi yuvarlanan simvollar şəklində gəlir (dupes xp-ni oog səviyyəliləşdirməyə doğru aparır) Oyun sizi oyun funksionallığından tam istifadə etmək üçün Google oyun hesabınıza daxil olmağa məcbur edir. Bu, adətən problem yaratmasa da, sizin gələnlər qutunuz bu məhdudlaşdırılmış funksiyalardan biridir və mən həmişə daxil olmaq istəyərkən xəta alıram. Müştəri dəstəyi də girişin arxasında kilidlənib, ona görə də kömək ala bilmirəm, bu da ciddi dizayn qüsuru
Mən ona 4 ulduz verərək daha əvvəlki qiymət buraxdım, lakin problemi özü həll etdim, ona görə də bu oyun asanlıqla 5 ulduzlu olsun, bu, başlamaq çətin olan bir qədər çətin birləşmə oyunudur, lakin siz axına daxil olduqdan və hər şeyi təkmilləşdirməyə başlayandan sonra tempi saxlamaq asandır. , siz f2p oynaya bilərsiniz və bunun təsir edəcəyi hər şey daha yaxşı bölmələrin kilidini nə qədər tez açmağınızdır, lakin bu, hər halda hər şeydir və irəliləyiş üçün mütləq əyləncəli oyundur
Oynamaq üçün pul verdim amma yeniləmə sürəti gülüncdür... Cmon uşaqlar niyə?
Bunun əvəzinə sadəcə The Last Spell əldə edin. Hal-hazırda reklamlara və mobil oyunların bütün digər dəblərinə baxmağı sevməsəniz, The Last Spell-i kompüterinizdə oynamağınızı və ya başqa yerdə buraxılmasını gözləməyinizi tövsiyə edirəm. Mənə görə bu, ətrafdakı ən yaxşı RTS-dir və çox güman ki, bu oyunun haradan gəldiyidir.
King God Castle Strategie gbk
Əyləncə tonları və tez-tez yenilənir/genişlənir. Düşünürəm ki, enerji hovuzu daha böyük ola bilərdi, lakin bu, tez bir fasilə üçün oturub yenidən yerə qoymaq və ya saatlarla oynamaq üçün əla oyundur. Mən bunu sevirəm!
Təlimdən sonra boş ekran alıram və heç nə baş vermir. Samsung Galaxy Tab S7 LTE