(Android) Hello Neighbor cheat code greška sve
Feb 19, 2022 22:46:22 GMT -6
Post by dultresmijahrlu on Feb 19, 2022 22:46:22 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code greška sve ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Bio sam uzbuđen kada je bila besplatna, ali nakon izrezanih scena u igri, ispostavilo se da morate kupiti punu verziju. To je bilo prilično razočaravajuće, a i moje su kontrole iz nekog razloga zapele.
Možda krivo igram? Nisam mogao ni ući u kuću. Vrlo je izazovno. Mislio sam da ću dobiti više priče kao što vidim kada drugi igraju i na početku igre. Ali nisam mogao ni početi. Htio bih igrati, ali bilo je preteško.
Pozdrav susjedu je tako dobra igra
Dobra igrica ali previše prostora za pohranu kao da je baka bolja od nje jer je ista ovakva, a previše horora i premalo prostora za pohranu
kad sam se upravo pridružio igri, piše tap (crna kutija) za nastavak i kucnuo sam sve na svom ključu i sve na ekranu, igra za smeće ako ne mogu ni pokrenuti igru.popravite ovu grešku ili mi recite što sam radeći krivo.
Igra je vrlo dobra, grafika igre također vrlo dobra. Ali moramo kupiti cijelu igru, molimo vas da cijelu igru učinite besplatnom.
Igra je vrlo epska, ali neki bugovi poput vas se pokrenu niotkuda A grafika (na mobitelu) je stvarno čudna, ne možete ih promijeniti, dodajte opciju da ih promijenite
Ovo je pre pre glupo. Ja sam čekala 2 sata da se uči i bilo je blinko dole sat i pokazuje kako se zove ovaj kreator ugh.. 👏 Nikad više necu igrat je.
Ok, počeo sam igrati ovu igru prije godinu dana i nikad se nije učitala, OH I! govori vam da date lokaciju vašeg kontakta! I više!? Oh, tako je! Kad se djeca poput mene požele igrati, ponekad nemamo razloga da naglas ne damo toliko osobnih podataka... KAO DA DAMO VAM LOKACIJU!?Jeste li stalker? A zašto vam treba internet za ovu igru? NE ZNAM! I ne mogu doći do faze 2 zbog platforme na mom mobilnom uređaju i zato što ne mogu podići prvi -
Igra je zabavna, ali problem su kontrole kada slikam neki predmet moram doslovno kliknuti na njega iznova i iznova da ga podignem i nakon što ga bacite i podignete više ne radi, molim vas popravite ovo, ocijenio bih ga punim 5 zvijezde ako to učinite
Kontrole su teške. Vrlo glitchy igra. Dobio sam magnet na prvoj fazi i pritisnuo pogrešan gumb i nisam ga mogao ponovno pronaći. Deinstalirano.
Ova igra traži pristup vašim datotekama, kontaktima i želi vašu lokaciju?? Neprikladno ponašanje za igru... Plus traži previše osobnih podataka i kada kliknete zabrani sve, počinje se kvariti i igra se ruši. Kao da žele da kliknete da na sve i to mi stvarno ne dozvoljava da igram.. :/ Morat ću ići s 1 zvjezdicom....Oprosti 😐 I plus to te samo tjera da gubiš vrijeme ne isplati se. Pogotovo da podijelite svoje osobne podatke.
Cool igra, ali je preteška u početku Previše vremena oduzima i zahtijeva puno pažnje Morate doslovno ući u igru i razmišljati kako dovršiti razinu Dovršio sam je samo do 2. razine 3. razina je stvarno teška Radije bih offline igrači da ga isprobaju
Igra je lijepa ali smanjite broj MB bit će lijepo i svi će također preuzeti ali igra je dobra. Sviđa mi se 👍
Vrlo lijepa igra, ali ne mogu ući u 2. čin jer sam završio 1. čin zbog ovog problema sam izbrisao ovu igru. Igrao sam ovu igru s veseljem i bio sam uzbuđen zbog 2. čina, ali ne mogu ni ući u nju. Dakle, molim vas, pomozite mi zašto ne mogu ući u 2. čin.
Hello Neighbor სათავგადასავლო fid
BOKO JA IGRAM OVU IGRCU NA SVOM NINTENDO SWITCH ALI SUSJED MOŽE KAKO GLICHITI KROZ ZIDOVE IZ NEKOG RAZLOGA NE SVIĐA mi se KAKO ON MOŽE OVO MOLIM POPRAVI OVO, ali to je dobra igra, ali molim te popravi ovo (susjed je jako nespretan popravi to.)
Igra je jako dobra, ali prije je igra bila potpuno besplatna i sada morate platiti 18 dolara za cijelu igru? ne isplati se
Zako igrica
Jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao u jednoj minuti i bila je dobra, ali kao da moram platiti samo da bih došao do 2. akcije, ali osim toga, to je stvarno dobra igra, predlažem da ovu igru malo poigrate sablasti i misterije BLIŽNJEG
Kontrole su me boljele u rukama i bile su zahtjevne za prijenosno računalo/uređaj i trebalo bi ih kontrolirati strelicama što bi bilo lakše, ali unatoč svemu, priča i postavka igre je bila dobra.
Analiza i recenzije najboljih igara u App Storeu dizajniranih za iPhone. ... Hello Neighbor je stealth i horor igra koja će vas zabaviti.
dobra igra. ali jedini problem je grafika. grafika je jako loša na mom telefonu jer je to telefon. budući da imam hello susjed CD na svom PS4, pustit ću ga tamo. generalno dobra igra. nastavi s teškim radom😀
Download game Hello Neighbor APK latest version
Tri zvjezdice, pa, definitivno bih dao 5, ali ne mogu jer ste učinili 2-4 nedostupnima osim ako ih ne kupimo, nerazumno zbunjujuće..
Super je meni se jako svida imam ju cak na ps odlican jeeeeeee
Zaista sam razočaran ovom igrom nakon onoga što sam čuo od svih youtubera i prijatelja. Znam da moj uređaj nije kompatibilan, ali to samo pokazuje nesposobnost onih koji su napravili ovu igru jer mogu dobiti puno bolju grafiku s boljim igranjem u drugim igrama pa zašto ne bih i ovu igru. "UPOZORENJE: VAŠ UREĐAJ NIJE KOMPATIBILAN" ovo je samo izgovor za skrivanje činjenice da ne mogu stvoriti bolju igru.
Dobra igra, ali ove skupe činove i molim te neka budu besplatna, košta puno novca što ako netko želi igrati 2. i 3. čin, a neće imati dovoljno novca, bit će 😔
Generator Novac I Ključevi Besplatno Za HELLO NEIGHBOR
još neznam nije mi se još instalirala igric a ako ne rad sa honor 8x mobitelom dajem 1 zvjezdicu pls fiksajte to ako već niste. radi ali nije baš nešto na mobu bolje je na kompu svejedno tiny build svaka čast
Kontrole su užasne! Put do osjetljivih! Potreban je ponovni rad! Ponekad će tijekom trčanja (lik kojeg igrate) baciti bilo koji predmet koji imate u ruci ili se dogodi kada skače i ponekad zaostaje! Nekad bih se malo zapinjao, a onda bih se opet preselio! Događa se puno! Pogotovo kad je uhvaćen! Pretpostavljam da ova igra ne podržava novije vodeće telefone galaxy s20 i novije! Dobro radi na mojoj neaktivnoj noti 9. Više ne koristim, ali sve novije modele kasni! Popravite kontrole! Za osjetljive!
Zašto bi igru učinili besplatnom, ali samo besplatnom uz "probni način" Potrošio sam puno vremena na preuzimanje igre i sada moram platiti STVARNI DIO IGRE, smiješno je JER SKORO SVAKA IGRA JE TINYBUILD STVORILA UVIJEK MORA PLATITI I KAO DA IMA SAMO 2 FAZE OTPAD 0F M0N3Y SAMO JE BESPLATNI igra je dobra, ali samo neka puna verzija bude besplatna ok igra je dobra ako je oslobodite onda će vam ljudi prestati davati 3 ili manje zvjezdica to je sve što imam reći
Ne mogu razbiti staklo, susjed mi uvijek upada u kuću i ne mogu ići na 4. čin Odradio sam 3. čin
Grafika je tako niske kvalitete da je doslovno pikselizirana. Kako to da sam vidio ljude kako ga igraju i da je imao sjajnu grafiku, ali ono što sam dobio je ovo? Dok sam igrao prvi čin naišao sam na mjehurić s natpisom Unreal Missing Script i stavio me ispred susjeda uz vrisak i to je sve što mogu pronaći. Ne mogu nastaviti igru ili tako nešto.
Nisam ga mogao ni preuzeti. Pokušao sam kad mi je prijatelj rekao da je to dobra igra. Pokazala mi ga je na svom tabletu i izgledalo je jako zabavno. 3 zvjezdice jer je nisam mogao skinuti, ali je dobra igra.
Hello Neighbor Приключения hcn
Hello Neighbor Pakikipagsapalaran fkc
neće mi dopustiti da se igram. Igrao sam ovu igru prije na svom ipadu i dopustila mi je da igram, a onda sam dobio chromebook i mislio sam da bih je mogao preuzeti pa sam to učinio, a onda je nešto čudno nastavilo iskakati i izgledalo je kao da moram pomaknuti dolje ili nešto tako pa sam pokušao pomaknite se prema dolje i ne bi mi dozvolilo da se pomaknem prema dolje. Dao sam mu ocjenu 3 zvjezdice prije nego što sam ga igrao i čekaju ljudi ga igraju, ali mi također nije dopustio da igram na mom chromebooku.
Meni ne ide. Svaki put kad pokušam igrati se zamrzne, ponovno sam učitao igru i još uvijek ne radi. POPRAVI SVOJU IGRU SADA i igra misli da imam 5 godina.
... 'Hello Neighbor', na najnovijoj i najuspješnijoj igračkoj konzoli Switch. ... peticiju Change.org za poništavanje promjena u Android P Theming Changes.
Bio sam jako sretan što sam igrao, ali moram platiti za čin 2. Mislim da je zadnja verzija bila najpovoljnija. Mislim da se moraju promijeniti i molim vas u novoj verziji 5. čin 😟😟
Sud odlučio: Apple ima puno pravo zabraniti Fortnite na iOS ...
Ja ❤❤❤❤❤ Pozdrav nigibbor
Ovo je stvarno zabavno jer ne završavaš igru nakon prvog kola i ocjenjujem ovo s 5 zvjezdica bc igram cijeli dan i uvijek je izazovno i to mi se sviđa
Sviđa mi se ova igra, ali vrlo tužno je što morate platiti puno novca. Molimo učinite je besplatnom. I to je kao strašni učitelj 3d, ali ova igra je stvarno teška. I naravno da mi se sviđa i meni i mojoj braći i sestrama se jako sviđa ova igra👍❤️👩💻📱 pa dajem samo 2 zvjezdice⭐⭐
Endless Fables 2: Frozen Path Приключенски uqfv
Creative Stop ▷ ➡️ - Stranica 113 od 361 - Parada Creativa ...
Ocjenjujem ga s 1 zvjezdicom jer nije kompatibilan za sve uređaje.
tinyBuild na Twitteru: "A sneak peek at #GraveyardKeeper mobile ...
Upravo sam ga preuzeo i ne mogu prijeći preko korisničkog ugovora. Ništa što pritisnem ne ostavlja ga, a ne mogu učiniti ništa osim da izađem iz igre.
To je jako dobra igra i reklame su ok. Vidio sam da neki ljudi imaju problema kada su izvan mreže, ali i dalje dobivaju oglase i pritiskaju gledajte oglase, a onda se zaslon crni. da biste to izbjegli pritisnite pogledajte oglase i zatvorite igru, ali ne u potpunosti, a zatim se vratite.
Zabavno je. Iako je ovaj probni način stvarno frustrirajući. Kad sam ovo igrao prije nekoliko mjeseci, nije postojao probni način i mogao sam igrati drugi čin, iako s oglasima.