(Android) Fruit Block Friends вара глитцх токенс
Feb 19, 2022 22:52:11 GMT -6
Post by dultresmijahrlu on Feb 19, 2022 22:52:11 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх токенс ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
Добро до сада
🤩
Тако је сјајно играти се, тако сам се забавио, плус заиста ми се допале слагалице!!!☺
Cats & Dogs 3D ミニゲーム zldx
Веома је лепо играти
Тек сам почео да играм и заиста уживам у томе. Неће престати да играм. Препоручујем и такође ће вам се допасти. Покушајте и видите шта мислите.
Играм већ око недељу дана и веома ми је пријатно.
Fruit Block Friends Gelegenheitsspiele glxq
То је пуно забаве! Релакинг! Упс, шта се десило са загонеткама? можете играти до сада и загонетке престају. Затим деинсталирате и поново инсталирате. Волео бих да можете да мењате загонетке.
Не могу да отворим сандук. Мало је тешко показивати на њега, али ми не дозвољава да га отворим.
Fruit Block Friends ง่ายๆ rcmb
Слатки, насмејани ликови чине игру привлачном и узбудљивом. Нема тимова, само забаван начин да се играте сами и прилично пријатан.
Лепа игра...уживам. али има много тога.
Одлична адитивна игра. Само су огласи пречести. Програмер треба да омогући куповину бесплатне верзије огласа.
Свиђа ми се игра ако је забавна. Схватам да ли ми се свиђају мали ликови у игри и решавам загонетке за награду следећи пут
Занимљиво!
Завршио сам само 1 слагалицу, али је до сада апсолутно волим!! Молимо наставите да додајете загонетке! Можемо ли платити да се отарасимо реклама?
Стоп додаје ок стоп додаје
Fruit Block Friends Casual jmmt
Па било је забавно до нивоа 1630. Победио сам га и неће ме пустити даље. Дакле, може ли се поправити пре него што деинсталирам. Сада сам на нивоу 2161 и ви више не добијате делове слагалице. Тако да морам да узмем звезду до два. Надам се да ће се то ускоро поправити
Огласи по клику иначе занимљиви.
Управо сам почео да играм уживајући у овом тренутку и графика је веома добра
Управо сам инсталирао ову апликацију. Ја сам дама средњих година и сматрам да је ова слагалица заиста симпатична. Такође има слагалице што га чини две игре у једној. Нема потребе да преузимате посебну апликацију за слагалице. Оцена од 5 звездица од мене.😊👍
Још увек је прерано у игри да бих дао прецизну оцену
Много реклама током играња
Веома добра игра за играње
Много светлих боја. Акција препуна. Једна од мојих омиљених игрица за успоравање ума и уживање у опуштању!!
Веома забавно Добра графика Добро контролише
Волим ову игру, али.....! Када сам дошао до нивоа 204, то је престало.
Завршио сам све загонетке, зарадио више од 50 хиљада. Игра и даље траје без икаквих изазова. Фрустрирајуће
Свиђа ми се игра😃☺😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Заглављен на нивоу 9 и нема водича за даље. Нити било која опција за повратак на претходне нивое.
Забавна игра је управо почела, али помаже да се прође време
Много искачућих прозора
Гуд
Игра је тако добра.... Чак сам и на нивоу 1000+ па не знам где се завршава... Или је игра континуирана??
Да, то је опуштајућа игра.
Веома интересантна игра и волим да је играм сваки дан
Ја сам нови играч, тек сам почео да играм Фруит Блоцк Фриендс и за сада добра игра... Хвала