(iOS) Hős Védelem Király sok drágakő hack
Feb 19, 2022 22:58:00 GMT -6
Post by dultresmijahrlu on Feb 19, 2022 22:58:00 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hős Védelem Király ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hős Védelem Király IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok drágakő hack ▞▞▞
▞▞▞ Hős Védelem Király 2022 version ▞▞▞
Jó játék
Hero Defense King Diskarte udey
Szórakoztató, de tipikus
szép játék, stresszoldó számomra.
Egy újabb TD semmi újdonság. A játék szegényt hagy abban a reményben, hogy dollárt költ
Menő játék eddig, de elmarad. Folyamatosan késik, és körülbelül egy másodpercre lefagy a képkocka
sok móka
Ήρωας βασιλιάς άμυνας Παιχνίδια στρατηγικής dgo
5 csillagot adok egy ilyen addiktív nagyszerű játékért, ha csak a speciális képességek érintésérzékenységét javítja...
Jo jatek
Herobefenseki..tb
Nagy
Line Color 3D Rekreacyjne ylvh
Jó játék!
Imádom, ez egy játék, amitől én is függővé válhatok, eddig semmi problémám nem volt vele.
Eddig jó, csak 5 szintet fejeztem be, mielőtt értékelést kért volna. Tehát egy hét játék után frissítem az értékelésemet.
3 csillagot adok, mert nem tudok gyémánt hirdetéseket nézni. .. Kérem, javítsa ki, majd adja meg a hősök 15-ös vagy 20-as szintjét! Ezután adja hozzá a tornyot, köszönöm adminisztrátor
Egy ideje keresek ilyen típusú játékokat, és most találtam egy szépet. Ennek a játéknak szép játékmenete és grafikája van. Frissítheti tornyait, hőseit, képességeit és ejtőernyős csapatait. A térképek nagyon jók, de némelyiket lehetetlen nyerni kemény módban, hacsak nincsenek jól továbbfejlesztve a hősök vagy a tornyok. A napi ajándékok nagyon hasznosak , és a végtelen mód nagyon szórakoztató , ami nagyon jó nyereményekkel rendelkezik . De sajnos nem lehet szüneteltetni a játékot és játszani egyszerre .
unalmas hai játék🎮
Nem, de jó játék
Rendben
Nem tudom megváltoztatni a zsoldost, kérlek javítsd ki a hibát. A készülékem a Nokia 8.
ez a játék nem jó, a grafika rossz Nem szeretem ezt a játékot, mert szeretlek.
mi van? A 3. fejezet 30. szakaszában voltam, amikor hirtelen összeomlott. Megnéztem, hogy tudom-e még folytatni, de sajnos eltűnt. Ennyit a körülbelül 30 perces játékról. Hüvelykujj 👇
Heldenverteidigungskönig Strategie yip
Rengeteg szórakozás!
Erou Apărare Rege Strategie dpg
Tényleg jó játék! Játszani szórakoztató és időgyilkos......
Remek grafika és jó játékmenet. Minden szakasz után egy hirdetés, de úgy tűnik, megéri.
Imádnivaló kis TD játék hősekkel és bővíthető tornyokkal. Azt ajánlom.
Nagyon jó játék.. 👍
szomorú vagy boldog...
Nem engedi, hogy 2 hőst egyszerre használjak. Bizonyos időpontokban
98%-ban nagyszerű. Néhány hiba, amit meg kell jegyezni; Néha szünet után a játék folytatódik, de nem tudsz új tornyokat rakni a játéktérre. És időnként az új szörnyüzenetek is ezt teszik.
Ez egy nagyszerű toronyvédelmi játék.
befejezte az összes szintet, de hol van más szint, kérjük, adja meg az összes szintet, kérem
Középszerű
Tetszik
Fantasztikus és csodálatos játék
nem túl jó a tornyok korszerűsítése után
A játék irányítása nem tökéletes!
Nagyon aranyos stratégiai játék.
több hősre van szüksége, aki fizetés nélkül megengedheti magának… vásároljon gyémánt drágakővel
A 20-as szint lehetetlen
Tubol