(Android/iOS) Restaurant Paradise: Sim Builder ενεργοποιήστε την κατάσταση vip
Feb 19, 2022 23:03:54 GMT -6
Post by dultresmijahrlu on Feb 19, 2022 23:03:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ενεργοποιήστε την κατάσταση vip ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Χαριτωμένο διαδικτυακό παιχνίδι, δεν λειτουργεί εκτός σύνδεσης. Αλλά βαρετό παιχνίδι.. Ίδιες αναβαθμίσεις και ίδια κλικ... καμία ιστορία.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι είναι πολύ γλυκό! Αν και συμφωνώ με τους άλλους παίκτες. Θα ήταν ωραίο να έχουμε τη νυχτερινή λειτουργία, θα ξεκούραζε τα εστιατόρια για λίγο και θα μπορούσαμε να το διακοσμήσουμε ή να προσθέσουμε κάποια πράγματα σε αυτό χωρίς να εξαφανιστούν οι άνθρωποι ή να θυμώσουν επειδή μετακινήσαμε το τραπέζι-
Λατρεύω το πώς φαίνεται, πραγματικά χαριτωμένο και ελκυστικό. Το παιχνίδι είναι ωραίο για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο μου. Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει καμία δυσκολία ή σφάλματα.
Ήταν ωραίο όταν τα παιχνίδια σας ενημερώνονται τακτικά, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το κάνατε. Τι συνέβη? Μου άρεσαν τα παιχνίδια σας και ελπίζω να μην εγκαταλειφθούν.
μου αρέσει!
Συναρπαστικό παιχνίδι. Αγαπήστε το σχέδιο και τα χρώματα.
ΚΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ
Είναι ένα πολύ φοβερό παιχνίδι! Μου αρέσει που μπορείτε να το παίξετε online και offline. Μόλις άρχισα να παίζω σήμερα και εθίστηκα τόσο πολύ που το έπαιξα για τέσσερις ώρες! Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! ❤❤
Μπορείτε, παρακαλώ, να μου πείτε πώς να ανεβάζω επίπεδο το avatar μου, ώστε να μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο και να αγοράσω νέα αντικείμενα;
Δεν μπορώ να επαναφέρω την πρόοδό μου γιατί δεν θα συνδεθεί στον λογαριασμό μου στο Facebook.
διασκεδαστικό, απλώς πολύ περιορισμένο.
Πολύ χαριτωμένο και χαλαρωτικό παιχνίδι για μένα. Εύκολος τρόπος για να περάσετε χρόνο απολαμβάνοντας ένα καλό παιχνίδι εστιατορίου. Δεν έχω ανακαλύψει ακόμη κάτι αρνητικό σχετικά με αυτό, μόνο τις αναδυόμενες διαφημίσεις, που δεν είναι πραγματικά τα ενοχλητικά βίντεο 30 δευτερολέπτων που συνήθως παίρνουμε, αλλά μάλλον απλές αφίσες ή εικόνες. Εκτός από αυτό όμως, μου αρέσει πολύ μέχρι στιγμής.
Μου αρέσει, προτείνω να εγκαταστήσω αυτήν την εφαρμογή, της έδωσα 4 αστέρια γιατί η μουσική είναι πολύ ενοχλητική
έχει πολλούς πολύ χαριτωμένους χαρακτήρες, κινούμενα σχέδια και άλλα, αλλά έχει πολλές διαφημίσεις. οπότε θα ήθελα να δώσω μόνο τέσσερα αστέρια
Restaurant Paradise: Sim Builder असल की नकल वाले गेम ugs
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι... ελπίζω σε χαμηλότερη τιμή των αντικειμένων στο κατάστημα και ελπίζω ότι υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να κερδίσεις διαμάντια... ευχαριστώ και ο Θεός να ευλογεί
Ο σχεδιασμός αυτού του παιχνιδιού είναι πολύ χαριτωμένος και μου άρεσαν τα προηγούμενα παιχνίδια όπως αυτό, ωστόσο αισθάνομαι ότι αυτό λείπει λίγο. Δεν υπάρχουν πολλά να κάνετε ή να χτίσετε εκτός από εστιατόρια. Το κύριο θέμα μου είναι πόσο περίεργα είναι δύσκολο να ανέβεις επίπεδο; Είμαι στο επίπεδο 2 για λίγο τώρα και συνήθως αυτά τα παιχνίδια ανεβαίνουν επίπεδο αρκετά γρήγορα, τουλάχιστον στα προηγούμενα στάδια.
Περισσότερος χαρακτήρας
Βαρετά παιχνίδια. Αλλά μερικές φορές εθίζονταν
Ειλικρινά μου αρέσει το παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που κάνουμε κλικ στην εργασία Επιβράβευση διακόπτεται και διακόπτεται. Καλύτερα να διορθωθεί, ώστε οι περισσότεροι από εμάς να απολαύσουμε το παιχνίδι. Διορθώστε το, ευχαριστώ.
Είναι πραγματικά ηρεμιστικό και χαλαρωτικό, έχει εκπληκτικά γραφικά και μπορείτε να βελτιώσετε τις δημιουργικές σας δεξιότητες λόγω του παιχνιδιού.
Farm Heroes Saga Casual xvj
Δεν μπορώ να επαναφέρω τα δεδομένα μου και έχω κολλήσει στο lvl.2 ? Είναι σφάλμα αυτό;;
Ravintolaparatiisi: Simulaatio Simulaatio chfm
Restaurant Paradise: Sim Builder உருவகப்படுத்துதல் vod
σφάλμα κάθε φορά που προσπαθώ να το συνδέσω με το Facebook ή το email μου... διορθώστε το παρακαλώ 😭
Δεν μπορώ να συνδέσω το Facebook ή το gmail
φοβερό παιχνίδι, αλλά πρέπει ακόμα να το δοκιμάσετε. Δεν ξέρω πώς να αναβαθμίσετε τα καταστήματα ακόμα και πώς ανεβαίνετε επίπεδο
φοβερο
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Λατρεύω πόσο χαριτωμένα είναι τα γραφικά, οι χαρακτήρες.. Είναι τόσο αξιολάτρευτοι! Η αδερφή μου θέλει να το παίξει τώρα που είδε ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ χαριτωμένο, πολύ φοβερό και υπέροχο παιχνίδι! Συνέχισε έτσι!
Τόσο διασκεδαστικό, το λατρεύω και μπορούμε να πάρουμε πολλά νομίσματα, αλλά του δίνω τέσσερα αστέρια γιατί πρέπει να περιμένω μέχρι να είμαι στο επόμενο επίπεδο για να αποκτήσω διακόσμηση, αν μπορείτε να αλλάξετε ότι θα αλλάξω το αστέρι 😊😊
Κομπλέ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι nakakalibang
Τα γραφικά είναι χαριτωμένα και το σεμινάριο είναι εύκολο να κατανοηθεί. Λατρεύω το παιχνίδι γιατί μπορεί να παιχτεί εκτός σύνδεσης. Η αγορά και η επέκταση είναι αρκετά εύκολο να εργαστείτε.
Καλό για παιδιά
Ti
Αργήστε να αναβαθμίσετε τα πράγματα χάνοντας το ενδιαφέρον σας για παιχνίδι
Λοιπόν, είναι χαριτωμένο και όλα εκτός από είναι λίγο απλά
Είναι κάπως βαρετό. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό το παιχνίδι
Αυτό είναι πραγματικά καλό
Αυτή είναι τόσο καλή η πρώτη φορά που παίζω το παιχνίδι σκέφτηκα ότι θα πάει σε μαύρη οθόνη (ή) Loding και ανοίγω το WiFi μου και μετά όταν δείτε το εστιατόριο Υπάρχει ένα κατάστημα με ψωμί και είναι τόσο ωραίο και μετά από δύο μέρες ανεβαίνω επίπεδο ( 8) Τρελαίνομαι λόγω πολύ παιχνιδιού 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊