(iOS) Skin Editor 3D for Minecraft limitsiz xal aldadır
Feb 19, 2022 23:06:53 GMT -6
Post by dultresmijahrlu on Feb 19, 2022 23:06:53 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz xal aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Skin Editor 3D for Minecraft Asbob va vositalar ftu
Skin Editor 3D for Minecraft Orodja lgfb
Pisdi
Skin Editor 3D for Minecraft கருவிகள் biqr
Heyrətamiz! Rənglərin müxtəlifliyini və bədən parçalarını necə çıxarıb öz xarakterinizi yarada biləcəyinizi sevirəm! Oyun üçün təşəkkür edirik!
Öz xarakterinizi yarada bildiyinizi sevirəm, amma onun yalnız mənim qalereyama getməsinə bir az üzülürəm, çünki o mənim qalereyama girəndə digər oyunçular mənim xarakterimi görə bilmirlər. Amma mən bu proqrama beş ulduz verirəm. Amma xahiş edirəm, bu problemi həll edin.
Yaxşı, keyfiyyətlər yaxşıdır. və STORYTIME Minecraft-ı döydüm və o, orada da işləyir! Mən həqiqətən məsləhət görürəm! Ümid edirdim ki, piksel ölçüsünü dəyişə bilərsiniz. Bundan başqa, beş ulduz!
Mən personajın yalnız bir tərəfini rəngləyə bildiyim üçün ona 3 ulduz verdim. Və bir neçə dəfə yanıb-sönürdü.
o qədər əla işləyir ki, mən öz dərilərimi yarada bilirəm və sizin üçün o qədər fərqli şeylər var ki, onun köməyi ilə mən mükəmməl dərimi yaratdım, bu mənim YouTube kanalımda var və bu oyunun yaxşı tətbiqi sözləri yaratdığına görə minnətdaram, amma mən bunu edərdim' YouTube kanalımda Minecraft videolarım var YouTube kanalım miyav pişiyi adlanır
Lütfən bunu düzəldin mən skini minecrafta ixrac edirəm amma minecrafta girəndə işləmir plzzz düzəldin 😭😭😭😭
Mən dərimi 3 saata düzəldirəm və o, heç bir şeyə bənzəmir, xahiş edirəm bu səhvi düzəldin>
Çox şey əlavə edir və mən dərimi buraya köçürəndə hər şey görünmür, olduqca məyus olur.
dostum onun əla oyununu əldə etməyimi xahiş edir, 😁amma çoxlu reklamlar var, ancaq unutmayın ki, oyun necə pul qazanmalıdır! ona görə də alın.
Dəri qırıldı.
Mən çox vaxt aparan dəri düzəldirdim və saçları xilas etmədi! Mən buna bir ulduz verirəm və bu proqramı bir daha yükləməyəcəyəm.
İşdir, amma dostunuzla Minecraft oynadığınız zaman işləmir. Necə ki, dəri düzəldin və dostunuzla oynadığınız zaman dəriniz Stivdir
O qədər xoşuma gəldi ki, yeni minecraft dərisi yaratdım və bu proqram mükəmməl proqramdır. Amma mən ona 3 ulduz verirəm, çünki sadəcə dəri düzəldəndə bildirişə toxundum və birdən redaktəyə qayıtmağa çalışdım, sonra ön tüklər GoNe oldu!!!!!! Başladım və yenidən başladım minecraft dərimi belə bitirə bilmirəm😬😬😬
Mən onu sevirəm!! 2D-də bunu etmək çətin idi, çünki ifritə tərəfi və harada işlədiyim qarışıq idi, lakin bu 3D 2D-dən çox yaxşıdır! Yaxşı iş!
Hər dəfə bir dəri düzəldəndə ya silər, ya da onu minecraft-a yükləmək üçün piksel ölçüsünü səhv edərdi, mən bunu tövsiyə etmirəm
Pokh
Легенды космоса. Приключения Приключения anwi
Kaş ki, seçdiyiniz bu cür qalereya kimi əlavə edərdilər.
Yaxşı qardaş bu dəri redaktoru 3d çox çox çox yaxşıdır
Bu işləmir niyə bilmirəm minkrat dərisini götürsəm sadəcə deyir ki, bu mincraft dərisi axmaq deyil
WANT qarada işləmir BUNUN rəngi mavi və narıncıdır
Men beyendim
cox gozeldi adam duzeltmekle gozel deri yaradir
Bu proqramların dəriləri möhtəşəm görünür.. lakin mən bir dəri seçəndə onu Minecraft-da saxlamağa icazə vermədi, düşündüm ki, bu dəridir, ona görə də başqasını sınadım.. amma yox, eyni böyük məyusluq oldu.
onu yaratmaq üçün istədiyiniz hər hansı bir dəri yarada bilərsiniz, hətta ona bir ad verə bilərsiniz və siz mincraft oynadığınız zaman onu ikinci və ya üçüncü şəxsdə görmədiyinizi düşünə bilərsiniz, bunun fırıldaq olduğunu düşünə bilərsiniz, ancaq yalnız Bu o deməkdir ki, cildinizi qəbul etməmisiniz, oyununuzun nasaz olmadığına və ya gecikməməsinə əmin olmağa çalışın ki, bu, mənim kompüterimdə baş verib və ya əlaqə ola bilər, oxuduğunuz üçün təşəkkürlər, yaxşı günlər!
Əyləncəlidir amma cib nəşri əvəzinə xbox one üçün dərimi minecraft oyunuma yerləşdirmək istərdim, çünki cib nəşrini almağa pulum yoxdur.
Onların son dəri redaktoru ilə eyni şeydir, lakin 3D formatındadır ki, siz fərdi dəriləri daha asan redaktə edə və ya çəkə biləsiniz
Bu, səmimi şəkildə zəhmli idi, öz dərinizi istədiyiniz kimi edə bilərsiniz və tərtibatçıya qısa bir sual, dərinizi necə ictimaiyyətə təqdim edirsiniz?
Beləliklə, mən dərimi düzəltdim və hər şey mükəmməl idi, lakin onu Minecraft-a ixrac etmək istədikdə, bunun mümkün olmadığını söylədi. Beləliklə, mən onu qalereyama yerləşdirdim və sonra Minecraft-a yüklənəndə, həqiqətən, qarışıq oldu. Baxmayaraq ki, mən bu proqram vasitəsilə öz dərimi kompüterimdə əldə edə bildim və o, işlədi. Öz dərimə sahib ola bilmədiyim üçün hələ də məyus oldum.
Xarakterimi çəkəndə və qalereyada saxladığımda xoşuma gəlmədi, o seçir stiv bu zarafatı endirmə
Mən əbədi olaraq bu proqramdan istifadə etmişəm. Yerə qənaət etmək üçün onu ləğv etsəm də, həmişə yeni bir örtük redaktə edərkən geri qayıdıram. Səhv olur, lakin çox nadirdir. Bunu sevirəm!
Çoxdan mənim bu dəri istehsalçım var idi və saatlarla günlərlə dəri düzəldirdim, demək olar ki, bitirdim. Tətbiqə daxil olanda mənə yeni versiyanı quraşdırmağımı söylədi, mən bunu etdim, amma dərim və əşyalar getdi və mən çox əsəbiləşdim, çünki bu mal dərisi olduğundan onu kanalım üçün istifadə edə bildim, amma bütün dərilərimi silmək qərarına gəldim. 9 yaşım olanda oldu indi 11 yaşım var ona görə 1 qiymət verirəm çox əsəbiləşdim
Bütövlükdə əla proqram- Onunla bağlı yeganə problemim odur ki, mən öz rəngimdə yazı yaza bilmirəm. onun təkər seçimi var və hətta #FFFFFF-i göstərir, amma özümü qoya bilmirəm? Öz fərdi rəng kodumu daxil edə bilsəm, bunu göstərməyin nə mənası var? Zəhmət olmasa bunu düzəldin və burada reytinq 5 ulduz olacaq.
Üç ulduz verməyimin səbəbi wi-fi-ni söndürəndə hələ də reklamların olmasıdır.
Yaxşıdır, amma olduğu yerdə nasazlıq var. Dörd başında tükləri tökülür
Eh, redaktə etməyə çalışdığım əvvəlcədən hazırlanmış dərimi idxal etməyə çalışdığımda qarışıqlıq oldu. Əminəm ki, əks halda proqram yaxşıdır, lakin mənimlə yaxşı işləmir. Bağışlayın
Bu heyrətamiz proqramdır. Qardaşım və mən bu proqramla qarışmağı xoşlayırıq və bir-birimizi yaratmağa çalışırıq. Bu proqram çox əyləncəli və faydalıdır!
Bu əla proqramdır, amma mən nifrət edirəm ki, dərinizi saxladığınız zaman onların dəri ilə bağlı fərqli bir şey olduğuna görə ona üç ulduz verirəm🏃🏻♀🏃🏻♀🏃🏻♀
Mən onu 1 ulduzla qiymətləndirdim, çünki onu Minecraft-da saxlaya bilmirəm, o, "Minecraft-a ixrac etmək əvəzinə qalereyaya ixrac etmək mümkün deyil" deyir, onun qalereyaya ixracını istəmirəm, çünki orada dəri dəyişdirmək üçün Minecraft-a yükləmək çox uzun çəkir, buna görə də Lütfən Düzəliş edin o böcək
Nəzarətlər yaxşıdır, mən istərdim ki, onların saxlayacağı yerə qənaət proqramı olsun.
Mən öz dərilərimdən birini əlavə etmək istədim ki, daha yaxşı görünə bildim. Amma hər dəfə cəhd edəndə dəri heç vaxt görünməzdi. Bu proqramda səhv nədir?
bu proqram əladır və hər şeydir, amma siz bütün təsviri böyütmədiyiniz, lakin ayrı-ayrı hissələrini böyütmə funksiyası əlavə edə bilsəniz? və bəlkə rənglərin daha tünd və ya daha açıq rəngləri tənzimləmək üçün istifadə edə biləcəyiniz bir çubuğu var? bunlar əsasən 3 ulduzun yeganə səbəbləridir. Ümumiyyətlə, yaxşı bir tətbiqin bir az daha təkmilləşdirməyə ehtiyacı var
Mən dəriləri görə bilmirəm, onların hamısı Stivin problemidir, mənim internet bağlantımdır və çoxlu reklamlar var, amma oyun belə hazırlanmışdır, ona beş ulduz verirəm! Və mən bunu sevirəm!